Navigatie

Ons team

Teamwork en samenwerken gaan hand in hand, daar zijn we ons binnen BIRD invest van bewust. Om efficiĆ«nt binnen een team te kunnen functioneren, moet je er van overtuigd zijn dat gezamenlijk denkwerk, een gemeenschappelijke planning en het samen nemen van beslissingen en acties noodzakelijk zijn. “Samen staan we sterker dan alleen”.

Als team bundelen wij onze kennis en krachten. Door onze deskundigheid bekijken wij de verschillende zaken vanuit hun specifieke invalshoek. BIRD invest beschikt dan ook over een team van mensen dat vooral vooruit blikt. Professionele, enthousiaste mensen, die anticiperen op de ontwikkelingen in de markt; die uw casus begrijpen, de markt kennen en zodoende de vertaalslag maken naar uw specifieke vraag. Stuk voor stuk professionals die met u meedenken, ook als u daar niet direct om vraagt. Pro-actief handelen noemen we dit. Zo komen wij tot een totaaladvisering, die voor uw bedrijf een blijvende meerwaarde is.

Het team van BIRD invest bestaat momenteel uit vijf vaste medewerkers en 2 flexibele krachten. De directie wordt gevoerd door Ruud Speijer. Naast de nodige opleiding en ervaring wordt ernaar gestreefd middels het volgen van aanvullende opleidingen en bijwonen van praktijktrainingen het team “up to date” te houden, zodat dit ten gunste van u als onze klant komt.


Dorothy Pawirodirjo


 

 

Age Zwaga


Marije Westra


Johan van Leijen


Esther van Brussel


Eddie Olsman


Anja aan het Rot


Martijn Kleen


Karlo Piel


Rika Vogelzang


Jan Schuurhuis


Max Houtman


Klaas de Graaf


Gijsbert Borgmeier


Joop Bosman


Anouk van Noorel


Calculator

avannoorel@baz.nl

 

Ferdi Seinen


Annemieke de Vries


Gerjan Wolff


Jesper Dekker


Lianne Wittenaar


Gerben Fijn


 

 

Niek Heerink


Ruud Speijer


 

 

Ernst Martens


Wim Veehof


Rein Hakvoort