Navigatie

3D Modelleren

Heeft u veel lovende woorden gehoord over werken met BIM maar klinkt Building Information Modeling u te mooi om waar te zijn?

Het gebruik van BIM is geen toekomst meer, maar kan concreet worden toegepast. En is in veel gevallen tegenwoordig een doorslaggevende factor bij het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Wij kunnen uw schets ontwerp uitwerken naar een 3D BIM model voor visualisering of uitwerken naar werktekeningen.

Binnen een bouwproces werken zeer veel verschillende partijen samen om te komen tot het uiteindelijke resultaat. De rollen en verantwoordelijkheden van deze partijen verschuiven regelmatig. Ook de omgeving is continu in beweging. De grote hoeveelheid partijen en gegevens binnen een project en de dynamiek daarvan maakt, dat de kans op faalkosten groot is. Wij kennen de meeste valkuilen van BIM modelleren en maken van uw project een succes, met gemiddeld veel minder faalkosten.

Complexe onderdelen zoals constructies en installaties worden geïntegreerd in 1 BIM model

BIM is de oplossing die maakt dat alle relevante informatie gedurende het hele bouwproces wordt opgeslagen, aangevuld, gebruikt en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Dus met BIM zet u alle benodigde informatie in het bouwproject overzichtelijk op 1 plek. Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is dan ook continue beschikbaar en altijd actueel.

Voorbeeld van installaties in een 3D model


In samenwerking met: