Navigatie

MVO

Als calculatiespecialist staan we midden in de samenleving en zijn we sterk betrokken bij de omgeving waarin wij werkzaam zijn. Met onze expertise laten we immers sporen na voor de verre toekomst. BIRD invest wil een duidelijk zichtbare meerwaarde creëren in de omgeving waarin zij actief is. Niet alleen op het gebied van calculatie, maar ook een maatschappelijke meerwaarde. Een onderdeel hiervan is ons verbinden aan projecten door middel van sponsoring. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijkt uit de sponsoring van magazine Kind & Dier van de Dierenambulance uit de regio Rotterdam en de schoolbrochure veilig onderwijs in het basisonderwijs. Daarnaast zijn wij trotse sponsor van Surfkids.

Het magazine Kind & Dier wordt verspreid op basisscholen om kinderen bewust te maken van de verzorging en voordelen van dieren. Kinderen leren o.a. dat een dagelijkse verzorging noodzakelijk is.

De schoolbrochure veilig onderwijs in het basisonderwijs.wordt uitgegeven door de Stichting Veilig Onderwijs en bied handvatten voor een antipest-methode/training binnen het schoolklimaat.

Surfkids is een online interactief platform inclusief een magazine dat elk kwartaal gratis aan kinderen in ziekenhuizen wordt aangeboden.

Surfkids

 

Kind en Dier - MVO BIRD invest

Magazine Kind en Dier