Navigatie

Samenwerking Bird invest & BAZ

 

 

In onze vorige nieuwsbrief schreven wij over de samenwerking met BAZ .

De samenwerking is dusdanig positief dat wederzijds besloten is om BIRD invest bv per 1 januari 2020 geheel te integreren met BAZ. Onder de vlag van BAZ werken wij verder als team BIRD.

Maar wat betekent dat nu voor u als onze relatie.

Uw contactpersonen blijven dezelfde personen als altijd evenals onze werkwijze, die verandert ook niet.

Wat wel verandert is dat wij over een totale capaciteit beschikken van ruim 20 man. Variërend van leerling tot zeer ervaren, allen met bouwkundige ondergrond.

Tevens is ons dienstenpakket flink toegenomen, van 3D modelleerwerk tot directievoering tijdens de bouw en vrijwel alles daar tussenin. Van haalbaarheidsonderzoeken tot werkbegrotingen. Zowel nieuwbouw als planmatig onderhoud tot transformatie en MJOB.

Integrale diensten BAZ (IDB) is een dienst van BAZ waarbij team modelleren en team bouw- en investeringskosten intensief met elkaar samenwerken in de voorbereidingsfase. Met deze efficiënte werkwijze kan BAZ financiële kaders bewaken en de doorlooptijd tot start bouw reduceren.

Wat wel verandert is de naam en het bankrekeningnummer. Ook onze handtekening onder onze e-mails ziet er anders uit.

Wij hopen de jarenlange samenwerking met u als team BIRD  te mogen continueren en u zo mogelijk nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

Namens het team van BIRD invest

 

Reageren is niet (meer) mogelijk.